La Dolce Vita delen?

Op deze pagina is de kaart van het werkgebied van EcoVita:

Ecologische Footprint:

Het werkgebied van Ecovita is hier onder weergegeven in een kaart-vorm, ter verdere illustratie van het gebied waarin wij in ieder geval met verantwoorde ecologische footprint kunnen opereren.


De benadering is daarbij bijvoorbeeld in de geest van reset.org, waarbij wij hier ook graag meedoen aan het verder delen van het betreffende artikel met het publiek:

De onderstaande foto is dan ook te vinden bij dit artikel onder: https://en.reset.org/knowledge/your-ecological-footprint .

Ecologische-Footprint-en-kaart

.

.

Kaart van het werkgebied van de ecologisch hovenier zelf :

Waar u een gedeelte van een dorp of stad ziet, werken wij natuurlijk in het geheel van het dorp of de stad.

Buiten de kaart van het EcoVita werkgebied?

Valt uw adres buiten ons werkgebied? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina. Wij kunnen namelijk regelmatig via- en met- ons netwerk een oplossing vinden.

U kunt hier ook terug naar de startpagina.

.

P.S.: Wij willen natuurlijk ook in dit werkgebied terug te vinden te zijn op internet. Daarom hebben wij ons ingeschreven bij een aantal lokale startpagina’s van hoge kwaliteit, zoals:
hovenier .rtlplaza.nl (rubriek Amersfoort) en hovenier .expertpagina.nl (Indeling onder: Amersfoort), of bij utrecht .links.nl (Baarn), en verder onder hoveniers .bestevanhetnet.nl (Utrecht) en tenslotte bij hovenier.slimmestart.nl (omgeving Amersfoort ).