Achtergrond-Projecten

Projecten van EcoVita
in renovatie en
renoverend onderhoud.

Wij hebben vele projecten uitgevoerd, waar wij met trots op terugkijken. Wij hebben er hierbij voor gekozen om deze 4 projecten aan u te presenteren.

Om de sfeerimpressie te versterken hebben bij bovendien een citaat toegevoegd aan ieder project.

Ze zijn hieronder weergegeven in oplopende complexiteit, waarbij ook is aangegeven hoeveel slides zijn gebruikt in de presentatie. U weet dus van te voren waar u aan begint:
😉

Project: Rotsborder:

May your boulders be your blessings. May you be able to embrace them. And may you find what’s extraordinary in yourself.

Aron Ralston

De creatie van een rotsborder in 6 slides:

Project Ecologische vijver:

Wijsheid is als een heldere koele vijver – aan elke kant kun je erin.

Nagarjuna

Creatie van een laag-onderhoud-vijver in 8 slides:

Project Bamboe intomen:

The bamboo that bends is stronger than the oak that resists.

Old japanese proverb made famous by Bruce Lee.

Woekerbamboe-project in 33 slides:

.

Projecten: Regenwateropvang en passieve bewatering

Imagine the clouds dripping.
Dig a hole in your garden to put them in.

Yoko Ono

Wateropvang en passieve bewatering in 117 slides:

Bij de projecten die hier zijn hier weergegeven, gaat onze dank uit naar anderen:

Het meeste dankbaar zijn wij naar onze klanten die substantieel privé hebben willen investeren om letterlijk de wereld een stukje beter te maken.
Ook dank ik hun voor de ruimte, creativiteit en mogelijkheden die zij hebben gegund om deze projecten tot een succes te maken.

Daarnaast danken wij onze leveranciers voor de prettige contacten, de tijdige levering en de fijne service:

– Bij ons Rotsborder project danken wij met name Jonk Sierbestrating in Almere voor de gebruikte keien die naar ons gevoel precies de juiste grootte, vorm en kleur hadden.

– Met betrekking tot ons Vijver project danken wij het vijverplantencentrum van Ada Hofman te Loozen voor de benodigde vijverplanten.

– In relatie tot ons Bamboe intomen-project danken wij King Rootbarrier te Lelystad voor de levering van de bamboe-bestendige Rootbarrier folie.

– Bij ons Wateropvang-en passieve bewatering- project danken wij Hydrorock te Schiedam voor de blokken, flexibele buizen en zandputten.
Wij danken ook BNM bouwmaterialen te Zeist voor de levering van Nederlands eerste Voronoi Roosters voor een particuliere tuin.
Tenslotte danken wij eveneens King Rootbarrier te Lelystad voor de levering van de wortel-bestendige Rootbarrier folie voor gerichte bewatering.

.